Samen met IJV-IFAS in laatste rechte lijn naar de InnovatiebeursJaarlijks organiseren ze de Internationale Jaarbeurs. En nu staat het team van Jan de Geest in voor de organisatie van de Innovatiebeurs op 8 oktober in Gent. Het Innovatiecentrum vroeg hen begin dit jaar om mee te denken aan een creatieve invulling voor deze beurs. Met succes! Een authentieke locatie, de Eskimofabriek, een ruim aanbod aan kennis, 80 standhouders, en een prachtige inkleding en feilloze voorbereiding. Op naar een denderend succes!

IJV-IFAS is een non-profit organisatie, opgericht in 1946 en gespecialiseerd in het organiseren van beurzen, congressen en evenementen voor professionelen of consumenten. IJV-IFAS  weerspiegelt reeds 70 jaar de vitaliteit en creativiteit van verschillende sectoren uit het bedrijfsleven. Een vast team van medewerkers werkt samen met diverse partners om van een beurs of een event telkens een totaalervaring te maken voor alle betrokkenen.

Van alle markten thuis als beursorganisator. IJV staat voor "Internationale Jaarbeurs van Vlaanderen", IFAS is de afkorting van "International Fair and Congress Services". De groep organiseert evenementen voor eigen rekening, maar  stelt haar expertise en mankracht ook ter beschikking voor derden in binnen- en buitenland, als onafhankelijke en neutrale partner.

Voor personen, organisaties of bedrijven met een specifieke ervaring of knowhow binnen één bepaalde (niche-) sector kan IJV-IFAS een nieuw communicatieplatform of beurs creëren. Live communicatie en digitaal gaan zo perfect hand in hand.

En daar is de Innovatiebeurs een mooi voorbeeld van. Tot op 8 oktober!

Meer info: www.ijv-ifas.be

Ga terug naar het overzicht