Ruim 600 innovatieve ondernemers en experten ontmoetten elkaar op InnovatiebeursBij de vorige editie, op 8 oktober 2015 verzamelden een 80-tal kennisinstellingen, financiers en adviesbureaus rond productontwikkeling en intellectuele eigendom in de Eskimofabriek te Gent voor de 5e editie van de Innovatiebeurs (voorheen KMO-kennisbeurs). Zij stelden er hun kennis en expertise  m.b.t. innovatie tentoon aan KMO's. Opzet van de dag: kennis delen en samenwerken bevorden om het innovatieproces bij bedrijven te versnellen.

Het motto van de beurs was ‘maak kennis met kennis’. Ruim 400 bedrijfsleiders schreven zich in voor deze beurs. Ze konden er niet enkel kennis maken met een breed aanbod rond innovatie, maar ook met 13 innovatiehelden die hun ontwikkeling van de afgelopen jaren konden tonen. Tenslotte waren er twee infosessies, rond financiering en intellectuele eigendom.

Een bevraging naar de klantentevredenheid maakt het succes van deze beurs reeds duidelijk. Bijna 93% van de bezoekers is tevreden over het concept om op 1 dag en 1 plaats alle experten rond innovatie te kunnen ontmoeten. 83% vond zijn/haar bezoek een meerwaarde voor zichzelf of het bedrijf. Opzet geslaagd. Maar oordeel vooral zelf a.d.h.v. dit filmpje.

 

Op naar een volgende editie!

Ga terug naar het overzicht