Kom van je eiland!Op 13 oktober 2016 verzamelen een 80-tal kennisinstellingen, financiers en adviesbureaus voor productontwikkeling en intellectuele eigendom op C-mine in Genk voor de 6e editie van de Innovatiebeurs (vroegere KMO-kennisbeurs). Zij willen hun kennis en expertise rond innovatie delen met kmo's. Omdat twee nu eenmaal meer weten dan één. En omdat kennisdeling en samenwerking ondernemers helpen bij het versnellen van een innovatietraject.  Onder het motto ‘Kom van je eiland’ willen we er dit jaar een echte Innovatiecruise van maken!

Gloednieuw is de indeling van onze beursvloer in 5 thema eilanden:

- Bouw, milieu, energie en chemie
- Zorg, agro, food en life tech
- Creative technologies
- Business
- Maakindustriek en logistiek

Over de Blue Ocean vaar je langs alle eilanden waar experts en onderzoekers hun kennis met je zullen delen en een antwoord zoeken op al je innovatievragen. Op de eilanden vind je ook telkens Innovatiepioniers: bedrijven die koploper zijn in hun sector doordat zij steeds op een slimme manier hebben ingespeeld op de veranderingen op de markt. Van hen verneem je waar je als bedrijfsleider op moet letten tijdens een innovatietraject.

Nog niet voldoende inspiratie opgedaan? Check dan zeker in tijdens de lezingen van 3 inspirerende ondernemers die honderduit vertellen over de opstart van hun bedrijf. Over hoe zij na een mislukking opnieuw zijn recht gekrabbeld en wat de ingrediënten voor hun succes zijn.

En last but not least zijn er onze innovatieadviseurs die met verve de rol van excursiebegeleiders op zich nemen. Zij gidsen je tijdens de beurs langs alle eilanden en zetten je op  de juiste koers naar kennis maar ook naar steunmaatregelen! Enne… ook de inwendige mens wordt niet vergeten: met onze all-in formule geniet je tijdens onze innovatiecruise ook van exotische hapjes en drankjes. All aboard!

Ga terug naar het overzicht