Workshop Innoveren met Gebruikers uit de Zorgsector

/assets/files/program/HappyAgeingRond2.jpg

09u00-10u30

Lifetechvalley wil vanuit de euregio bouwen aan een internationaal ecosysteem van stakeholders om gebruiksgerichte innovaties te versnellen en zo bij te dragen tot meer bedrijvigheid en kwaliteitsvolle zorg.​

Heeft u een innovatief idee voor de zorgsector? Wenst u eindgebruikers te betrekken om uw product of dienst verder vorm te geven? Dan is samenwerking met een zorgproeftuin de ideale manier!

/assets/files/program/o29a3147_27788575235_o.jpg

Tijdens deze workshop worden de mogelijkheden binnen de Limburgse Happy Aging proeftuin CareVille en meer specifiek de mogelijkheden binnen CrossCare toegelicht. Binnen CrossCare bestaat de mogelijkheid om zowel Vlaamse als Nederlandse eindgebruikers te betrekken om zo de marktintroductie in beide regio’s te versnellen. Daarnaast zullen tijdens de workshop een aantal ondernemers hun samenwerking met de proeftuin toelichten. Bovendien krijgt u de kans om persoonlijk met toekomstige eindgebruikers van uw innovatieve producten/diensten in debat te gaan!

Programma:

9u: Toelichting proeftuin Happy Aging en CrossCare

9u20: Inspirerende ondernemers over hun ervaringen met de proeftuin/CrossCare

9u40: Aan tafel met eindgebruikers! Tijdens deze tafelgesprekken krijgt u de kans om persoonlijke feedback te verzamelen van de senioren uit de proeftuin.

Na inschrijving wordt u gecontacteerd om een aantal voorbereidende vragen te bezorgen die in de tafelgesprekken aan bod kunnen komen.


Praktische informatie:
Duur: 1.5 uur
Combiticket Innovatiebeurs + workshop = 95 €
Bestel hier je combiticket.

Ga terug naar het overzicht